"Barbara heeft ons op een rustige wijze meegenomen in het echtscheidingstraject. Soms dacht ik wat zijn al die voorbeeldberekeningen op basis van diverse modellen toch een ver-van-je-bedshow. Is dat nou echt relevant? Verder in het traject komen die weer terug en ga je snappen dat zijn de mogelijkheden en de verdere invulling doe je samen. Altijd snel reagerend op de mails met vragen. Een helder convenant met de zaken die je samen wil regelen. Financieel uitermate deskundig en duidelijk in de valkuilen. Het gaat tenslotte ook om de financiële doorstart en nieuwe basis van beiden. Al bij al een prettige gesprekspartner en gewoon duidelijk."
Peter en Esther

"Ik krijg in ieder geval het gevoel dat mijn belangen goed behartigd worden."

Diana

"Barbara neemt de tijd. Geeft goede uitleg, correspondentie verloopt heel vlot vragen worden per e-mail gelijk beantwoord betrouwbaar geeft mij het gevoel er niet alleen voor te staan."

Anoniem

"Zeer goed advies. Is zeer geduldig en neemt er ruim de tijd voor, komt haar afspraken ook altijd keurig na (wat tegenwoordig niet overal meer gewoon is!) Ik heb nooit het gevoel hebt dat ik lastig/moeilijk was, ondanks dat ik enorm(te) kritisch ben. kortom Barbara is zeer professioneel met goede kennis van zaken."

Robert, 42

"Zeer betrokken en professioneel. Barbara heeft ons ontzettend goed geholpen. Door goed alle zaken door te lopen en op een rijtje te zetten hebben we, toen we uit elkaar gingen de beste oplossing voor onze eigen woning gevonden, die minder waard was geworden." 

Letty en Vincent, samenwoners, halverwege 20

"In deze mail speciaal aan jou wil ik je heel erg bedanken voor je hulp. Dankzij jouw sturing heeft het hele proces een snelle afwikkeling gehad."

Anoniem